Friday, 16 January 2009

La Pubilla del Taulat, buf


Seguint amb la voluntat de servei públic que caracteritza aquest blog, us ofereixo avui una impagable recomenació gastronòmica.

Fa temps que volíem explorar una mica més el barri del Poblenou. Així que m'he posat mans a la coca per descobrir alguns dels seus garitos més tremendos. Un altre dia us parlaré del gran Can Recasens, però avui toca, tots dempeus senyores i senyors, La Pubilla del Taulat. Aquí van les deu raons per anar-hi:

1.Perquè té l'encant dels llocs autèntics de la Barcelona antiga.

2.Perquè els dos germans que ho porten són l'amabilitat i la gràcia en persona (cosa dificilíssima en aquesta ciutat).

3.Perquè serveixen el vermut a l'antiga, amb oliva i tal.

4.Perquè fan totes les tapes al moment. Veus el peix allà a la barra i el tio t'ho cuina allà mateix.

5.Per les seves braves, antològiques i fetes al moment.

6.Pels calamars, gambes i bunyols que també ens van cruspir. I això que era un dia en què tenien poc material perquè hi havia hagut temporal. També acostumen a tener pop, chocos, caracoles...i les clàssiques conserves.

7.Perquè també compten amb una bodega seva al costat, on comprar vermut i la seva pròpia cervesa.

8.Perquè la birra te la serveixen freda, com ha de ser.

9.Perquè els preus són molts raonables. Pots jalar del tot per 15 euros per barba.

10.Perquè cada cop costa més trobar gent que faci bé la seva feina en aquest desventurat país.

1 comment:

A mi... pitiplin! said...

Només diré: espectacular!
Val la pena seure a la barra i gaudir de l'ambient, de l'amabilitat i els somriures i, sobretot, del bon menjar!